Treceți la conținutul principal

Decizie nr. 01 / 2018
Condiții pentru scolarizari interne a 2018
Consiliul de administrare al Asociaţiei Patronale Asociațiia Națională a  Hornarilor, Constructorilor de Coşuri de Fum şi Şeminee ASFOCMD.
DECIZIE:
            Conditiile pentru participarea la cursurile/scolarizarile/seminariile organizate pentru membrii ASFOCMD din R. Moldova este sa aveti calitatea de membru afiliat persoană fizică. Acest lucru presupune sa fiti de acord și respecta statutul , se completeaza formularul de adeziune în calitate de membru afiliat si se face plata cotizatiei aferente 2018 in valoare de 1000.0 lei ( include cotizatia la Federatia Europeana a Maestrilor Cosari ESCHFOE și Federațiia Europiană a Maeștrilor Sobari).
           Odata devenit membru puteti participa la toate cursurile/scolarizarile/seminariile  organizate de ASFOCMD, cursuri de hornar - nivel I,II,III, curs de sobar - nivel I,II,III,,curs de  semineist, curatare instalatii de ventilare, curatare hote restaurant, intubare/reabilitare cosuri de fum, montaj sisteme de cosuri de fum profesionale, in tara, cu sau fara plata.
           Pentru scolarizarea de : - hornar/ proceduri de curatare și verificare a cosurilor de fum si a
           sobelor, șemineelor,
           - proceduri de curățare instalații de ventilare și hote,
           - sobar/construcții/instalații sobe,
           - construcții/instalații coșuri de fum,
           - construcții/instalații șeminee;
costurile sunt de 2000 lei pentru 1 persoană care vor primi Certificat de atestare și vor lucra efectiv, dar nu vor primi documentație de autorizare internă. Autorizarea internă a membrilor ASFOCMD se eliberează numai membrilor ASFOCMD cu drepturi depline persoane fizice și  juridice cu statut de persoană juridică înregitrat conform legislației.
          Mentionam ca, scolarizarile nu se fac prin Instituțiile Publice de Învășămînt. si cursantul pentru acest nivel de baza are competențe ASFOCMD de curatare a cosurilor de fum si a sobelor.
          Certificatul poate fi folosit pe cont propriu.
          Tariful este de 2000 lei pentru 1 persoană. Cursul este intensiv, orele 8,45-18,00  seara . Cursurile sunt dupa programa europeana , se lucreaza pe proceduri si studii de caz cu material foto-video pentru o asimilare a informatiilor cat mai usoara . Dupa finalizarea cursului , cursantul are asistenta telefonica pe teren de la maistrul cosar/sobar care l-a instruit. Urmatoarea etapa este achizitionarea/ dotarea cu scule si unelte profesionale, înregistrarea sau angajarea la persoană fizică sau juridică cu statut de activitate persoană juridică de profil si intocmirea dosarului de autorizare internă ASFOCMD. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma sunati . Cursul va fi organizat la Chișinău.
              
            Atentie la efectuarea platilor!!!, sunt doua entitati diferite cu, conturi diferite! Asociatia ASFOCMD  1000,00 lei ( vezi contul din antet )

            Hornarexpert Prim SRL      2000,00 lei ( vezi antetul si contul din formularul de curs. Factura fiscala se emite fizic la inceputul cursului.) 
Alexei Goomoz,
Chișinău la  03.03. 2018

Președintele Consiliului de Administrare ASFOCMD                                    Alexei Golomoz
                                                                                                                                                                                                               Am primit un exemplar azi..........................    Nume, prenume, semnatura si stampila
..................................................................................

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Organizarea unui curs de Instruire intern a evaluatorilor/coșari din întreprinderile membre a ASFOCMD.

                                                                               Centru de Instruire și Perfecționare                      AP Asociația Națională a  Hornarilor, „HORNAR- EXPERT PRIM”SRL                          Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee                             membră  ASFOCMD                                       ASFOCMD În Perioada 28,29,30 iunie, 1, 2 iulie sau desfășurat un curs de instruire intern primar și curs de instruire intern periodic a specialiștilor evaluatori/coșari, din 4 întreprinderi membre AP ASFOCMD, în cadrul CIP „Hornar-Expert Prim” SRL membră AP ASFOCMD. Locul desfășurării în incinta Laboratorului specializat: centrale termice pe combustibil solid și gazos, al IP Centrului de Excelență în Constucții  din str Gheorghe Asachi 71, mun. Chișinău, prin intermediul caruia le aducem mulțumiri  D-lui Valeriu Pelivan-Director și specialiștilor din instituția nominalizată pentru buna organizare și ospitalitate. Tot aici aducem multumir

Cerere aderare ASFOCMD

Așa cum am promis publicăm modelul de cerere care poate fi descărcat  și completat. Vă reamintim că este modelul pentru persoane fizice în calitate de membru afiliat.                                                                   DESCARCĂ  

Adunare generală ASFOCMD

Adunarea generală anuală ASFOCMD este anunțată pentru data de 24 martie 2019 ora 13. Sunt invitați atât membrii cu drepturi depline cât și membrii afiliați (sobari) care au participat la cursuri. Ordinea de zi va fi publicata mai târziu. La moment sunt cunoscute câteva puncte în agenda întrunirii. 1. Darea de seama pentru 2018 2. Bilanțul contabil 3. Fixarea zilei profesionale a cosarului/sobarului în RM 4. Examinarea cererilor noilor membri/afiliați 5. Obiective pentru anul 2019 Cine dorește sa depună cerere de aderare o poate face înaintea începerii adunării orele 12, se referă și la membrii și la persoane fizice afiliate Publicat de către Președinte ASFOCMD:                   Golomoz Alexei Adresa preliminară... bul. Decebal 76, of.601, mun.Chișinău, R.Moldova