Treceți la conținutul principal

Curs de hornari nivelul II- controlori 2-4,7,8 mai 2018


Anunț!


      Conform prevederilor art. 2,3 al statului  ASFOCMD și programului de școlarizare:
-    În  perioada 2,3,4,7,8 mai 2018, Centrul de Perfecționare Hornar Expert Prim va desfășura al treilea curs de coșari nivelul II- controlori al coșurilor de fum și canalelor de ventilare de la instalații tehnice și tehnologice de încălzire, sobe și șemineu pe combustibil solid, lichid și gaz  natural, al hornarilor membri ASFOCMD.
      Locul de desfășurare a cursurilor: mun. Chișinău, sala de cursuri din str. Decebal 76 of.608.
      Numărul  participanților este până la 15 persoane.        
      Cursul este intensiv, orele 8.45-17.30  seara . Cursurile sunt conforme cu programa  Federației Europene a Maeștrilor Coșari-ECHFOE, luându se în considerație actele legislative din R.M., se lucrează pe proceduri și studii de caz cu material foto-video și lucrări practice la obiecte, pentru o asimilare a informațiilor cat mai ușoara.
       Pentru efectuarea cursurilor sunt invitați și formatori al  Centrului de Instruire și perfecționare al membrilor ASFOCH- Academia Prohornar SRL din România.
       Pentru școlarizarea de: hornar nivelul II, costurile sunt de 2000 lei pentru 1 persoană care vor lucra efectiv și vor exista în documentația de autorizare.
        Menționam ca, școlarizările nu se fac prin instituțiile publice. și cursantul pentru acest nivel de baza are competențe ASFOCMD de controlori/curățitori al coșurilor de fum și canalelor de ventilare de la instalații tehnice și tehnologice de încălzire, sobe și șemineu . Nu poate folosii Certificatul pe cont propriu, societatea nefiind obligata sa-I predea la cursant în cazul în care acesta părăsește societatea.
        Următoarea etapa este achiziționarea/ dotarea cu scule și unelte profesionale și întocmirea dosarului de autorizare ASFOCH. Pentru informații suplimentara rog sa ma sunați .
              
         Atenție la efectuarea plăților!!!, sunt doua entități diferite cu, conturi diferite!

         Asociația ASFOCMD -2000,00 lei (suma cotizației de membru).

          Hornar-Expert Prim SRL -2000,00 lei pentru o persoană (tariful pentru curs. Factura fiscala se emite fizic la începutul cursului.) 

Pentru înscrieri e.mail: asfocmd@gmail.com

Președintele Consiliului de Administrare ASFOCMD               Alexei Golomoz


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Organizarea unui curs de Instruire intern a evaluatorilor/coșari din întreprinderile membre a ASFOCMD.

                                                                               Centru de Instruire și Perfecționare                      AP Asociația Națională a  Hornarilor, „HORNAR- EXPERT PRIM”SRL                          Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee                             membră  ASFOCMD                                       ASFOCMD În Perioada 28,29,30 iunie, 1, 2 iulie sau desfășurat un curs de instruire intern primar și curs de instruire intern periodic a specialiștilor evaluatori/coșari, din 4 întreprinderi membre AP ASFOCMD, în cadrul CIP „Hornar-Expert Prim” SRL membră AP ASFOCMD. Locul desfășurării în incinta Laboratorului specializat: centrale termice pe combustibil solid și gazos, al IP Centrului de Excelență în Constucții  din str Gheorghe Asachi 71, mun. Chișinău, prin intermediul caruia le aducem mulțumiri  D-lui Valeriu Pelivan-Director și specialiștilor din instituția nominalizată pentru buna organizare și ospitalitate. Tot aici aducem multumir

Congresul VEUKO 2021

In data de 19 mai a avut loc congresul anual VEUKO. Va reamintim VEUKO este o platforma internațională europeană in care sunt adunate mai multe asociații de sobari din diverse tari.  MOLDOVA este reprezentată de ASFOCMD si au participat prin ZOOM doi membri fondatori. Domnul Golomoz Alexei Președintele asociației si Tudor Burac.  Sau discutat mai multe subiecte dar in special  1. Situația actuala in contextul pandemiei, cum se descurcă sobarii in fiecare asociație in parte. 2. Revizuire standard EN 15544 construcția sobelor in situ- la fata locului 3. Materiale de promovare folosite in special video pentru promovare a profesiei si alte propuneri. Domnul Golomoz Alexei Președintele asociației a menționat problemele care le avem aici pe plan local in rep. Moldova, inclusiv faptul ca activitatea sobarilor este intens birocratizata si astfel nu este încurajata breasla sa iasă din umbra si sa se încadreze in spațiul legal. Cu alte cuvinte munca sobarului continua in mare parte la negru.   U

Adunare generală ASFOCMD

Adunarea generală anuală ASFOCMD este anunțată pentru data de 24 martie 2019 ora 13. Sunt invitați atât membrii cu drepturi depline cât și membrii afiliați (sobari) care au participat la cursuri. Ordinea de zi va fi publicata mai târziu. La moment sunt cunoscute câteva puncte în agenda întrunirii. 1. Darea de seama pentru 2018 2. Bilanțul contabil 3. Fixarea zilei profesionale a cosarului/sobarului în RM 4. Examinarea cererilor noilor membri/afiliați 5. Obiective pentru anul 2019 Cine dorește sa depună cerere de aderare o poate face înaintea începerii adunării orele 12, se referă și la membrii și la persoane fizice afiliate Publicat de către Președinte ASFOCMD:                   Golomoz Alexei Adresa preliminară... bul. Decebal 76, of.601, mun.Chișinău, R.Moldova