Treceți la conținutul principal

ANUNȚ! CURS DE INSTRUIRE Și ATESTARE A SPECIALIȘTILOR EVALUATORI/COȘARI DIN INTREPRINDERI MEMBRE ASFOCMD.

                                             

Centru de Instruire și Perfecționare         AP Asociațiia Națională a Hornarilor,  

 „HORNAR- EXPERT PRIM” SRL             Construcorilor de Coșuri de Fum                           

            membră  ASFOCMD                                și Șeminee  ASFOCMD     

Anunț!

      Conform prevederilor art. 2,3 al statului  Asociației ASFOCMD și programului de școlarizare:

-    În  perioada 17,18,19,20,21 august 2020, Centrul de Instruire și Perfecționare „Hornar Expert Prim” SRL va desfășura al cincilea curs de instruire primară și periodică internă   de activități specializate: evaluarea și  curățarea coșurilor de fum  și sau canalelor de ventilare, sistemelor de ventilare de lainstalații tehnice și tehnologice consumatoare de combustibili gazoși, solizi și lichizi pentru încălzire și producere cu eliberarea Actelor cu privire la starea antiincendiară-calificat specialist evaluator/coșar atestat, pregătire profesională Nivelul II al coșarilor din întreprinderi  membre ASFOCMD.

      Locul de desfășurare a cursului: Laborator ACGV Centrul de Excelență în Construcții str. Gh Asachi 17, mun. Chișinău.

      Numărul  participanților este până la 15 persoane.        

      Cursul este intensiv, orele 8.45-17.30  seara . Programul de Cursuri sunt elaborate dupa programul standard a  Federației Europene a Maeștrilor Coșari-ECHFOE în concordanță cu actele legislative și normative din R.M., se lucreaza pe proceduri si studii de caz cu material foto-video și lucrări practice la obiecte pentru o asimilare a informațiilor cat mai ușoara.

       Pentru scolarizarea de: evaluator/coșar nivelul II de pregătire profesională, costurile sunt de 2000 lei pentru 1 persoană care vor lucra efectiv si vor exista in documentatia de autorizare.

        Mentionam ca, atestarea cursanților se efectuează cu participarea reprezentanților Direcției supravegherea de stat a măsurilor contra incendiilor și protecției civile și Direcției supravegherea sistem de alimentare cu gaze a AST al MEI a R. Moldova. Nu poate folosi Certificatul pe cont propriu, societatea nefiind obligata sa-I predea la cursant in cazul in care acesta paraseste întreprinderea.

        Urmatoarea etapa este achizitionarea/ dotarea cu scule si unelte profesionale si intocmirea dosarului de autorizare ASFOCH. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma sunati .

              

         Atentie la efectuarea platilor!!!, sunt doua entitati diferite cu, conturi diferite!

         Asociatia ASFOCMD -2000,00 lei (suma cotizației de membru).

 

          Hornar-Expert Prim SRL -1500,00 lei pentru o persoană (tariful pentru curs

 instruire primară);  -750,00 lei pentru o persoană(tariful pentru instruirea periodică).

-Factura fiscala se emite fizic la inceputul cursului.) 

Tel. de contact: 079447686

Pentru inscrieri e.mail: officehornar@gmail.com

 

 

Președintele Consiliului de Administrare ASFOCMD                     Alexei Golomoz

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Participarea Asociației ASFOCMD la Congresul Asociațiilor de Sobari din Uniunea Europeană VEUKO- Praga 2019 Republica Cehă

Dl Maestru Tudor Burac și Maestru Mircea Balșoeanu membri al Consiliului de Administrare a asociației ASFOCMD R. Moldova.  Vă mulțumesc pentru Prezentarea Asociației la Congresul Asociațiilor de Sobari din Uniunea Europeană VEUKO - Praga 2019 și o deosebită recunoștință și respect îi transmit D-lui Președinte ASFOCH România- Cristian Virgil Simion și colegiilor de breslă din asociație pentru suportul real ce l-am avut în procesul de pregătire și participare la acest Congres! Cu respect Președintele asociației ASFOCMD R. Moldova -Alexei Golomoz.
Decizie nr. 01 / 2018 Condiții pe ntru scolarizari interne a 2018 Consiliul de administrare al Asociaţiei Patronale Asociațiia Națională a   Hornarilor, Constructorilor de Coşuri de Fum şi Şeminee ASFOCMD . DECIZIE:             Conditiile pentru participarea la cursurile/scolarizarile/seminariile organizate pentru membrii ASFOCMD din R. Moldova este sa aveti calitatea de membru afiliat persoană fizică. Acest lucru presupune sa fiti de acord și respecta statutul , se completeaza formularul de adeziune în calitate de membru afiliat si se face plata cotizatiei aferente 2018 in valoare de 1000.0 lei ( include cotizatia la Federatia Europeana a Maestrilor Cosari ESCHFOE și Federațiia Europiană a Maeștrilor Sobari).             Odata devenit membru puteti participa la toate cursurile/scolarizarile/seminariile   organizate de ASFOCMD, cursuri de hornar - nivel I,II,III, curs de sobar - nivel I,II,III,,curs de   semineist, curatare instalatii de ventilare, curatare hote restaurant