Treceți la conținutul principal

ANUNȚ! CURS DE INSTRUIRE Și ATESTARE A SPECIALIȘTILOR EVALUATORI/COȘARI DIN INTREPRINDERI MEMBRE ASFOCMD.

                                             

Centru de Instruire și Perfecționare         AP Asociațiia Națională a Hornarilor,  

 „HORNAR- EXPERT PRIM” SRL             Construcorilor de Coșuri de Fum                           

            membră  ASFOCMD                                și Șeminee  ASFOCMD     

Anunț!

      Conform prevederilor art. 2,3 al statului  Asociației ASFOCMD și programului de școlarizare:

-    În  perioada 17,18,19,20,21 august 2020, Centrul de Instruire și Perfecționare „Hornar Expert Prim” SRL va desfășura al cincilea curs de instruire primară și periodică internă   de activități specializate: evaluarea și  curățarea coșurilor de fum  și sau canalelor de ventilare, sistemelor de ventilare de lainstalații tehnice și tehnologice consumatoare de combustibili gazoși, solizi și lichizi pentru încălzire și producere cu eliberarea Actelor cu privire la starea antiincendiară-calificat specialist evaluator/coșar atestat, pregătire profesională Nivelul II al coșarilor din întreprinderi  membre ASFOCMD.

      Locul de desfășurare a cursului: Laborator ACGV Centrul de Excelență în Construcții str. Gh Asachi 17, mun. Chișinău.

      Numărul  participanților este până la 15 persoane.        

      Cursul este intensiv, orele 8.45-17.30  seara . Programul de Cursuri sunt elaborate dupa programul standard a  Federației Europene a Maeștrilor Coșari-ECHFOE în concordanță cu actele legislative și normative din R.M., se lucreaza pe proceduri si studii de caz cu material foto-video și lucrări practice la obiecte pentru o asimilare a informațiilor cat mai ușoara.

       Pentru scolarizarea de: evaluator/coșar nivelul II de pregătire profesională, costurile sunt de 2000 lei pentru 1 persoană care vor lucra efectiv si vor exista in documentatia de autorizare.

        Mentionam ca, atestarea cursanților se efectuează cu participarea reprezentanților Direcției supravegherea de stat a măsurilor contra incendiilor și protecției civile și Direcției supravegherea sistem de alimentare cu gaze a AST al MEI a R. Moldova. Nu poate folosi Certificatul pe cont propriu, societatea nefiind obligata sa-I predea la cursant in cazul in care acesta paraseste întreprinderea.

        Urmatoarea etapa este achizitionarea/ dotarea cu scule si unelte profesionale si intocmirea dosarului de autorizare ASFOCH. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma sunati .

              

         Atentie la efectuarea platilor!!!, sunt doua entitati diferite cu, conturi diferite!

         Asociatia ASFOCMD -2000,00 lei (suma cotizației de membru).

 

          Hornar-Expert Prim SRL -1500,00 lei pentru o persoană (tariful pentru curs

 instruire primară);  -750,00 lei pentru o persoană(tariful pentru instruirea periodică).

-Factura fiscala se emite fizic la inceputul cursului.) 

Tel. de contact: 079447686

Pentru inscrieri e.mail: officehornar@gmail.com

 

 

Președintele Consiliului de Administrare ASFOCMD                     Alexei Golomoz

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Organizarea unui curs de Instruire intern a evaluatorilor/coșari din întreprinderile membre a ASFOCMD.

                                                                               Centru de Instruire și Perfecționare                      AP Asociația Națională a  Hornarilor, „HORNAR- EXPERT PRIM”SRL                          Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee                             membră  ASFOCMD                                       ASFOCMD În Perioada 28,29,30 iunie, 1, 2 iulie sau desfășurat un curs de instruire intern primar și curs de instruire intern periodic a specialiștilor evaluatori/coșari, din 4 întreprinderi membre AP ASFOCMD, în cadrul CIP „Hornar-Expert Prim” SRL membră AP ASFOCMD. Locul desfășurării în incinta Laboratorului specializat: centrale termice pe combustibil solid și gazos, al IP Centrului de Excelență în Constucții  din str Gheorghe Asachi 71, mun. Chișinău, prin intermediul caruia le aducem mulțumiri  D-lui Valeriu Pelivan-Director și specialiștilor din instituția nominalizată pentru buna organizare și ospitalitate. Tot aici aducem multumir

Adunare generală ASFOCMD

Adunarea generală anuală ASFOCMD este anunțată pentru data de 24 martie 2019 ora 13. Sunt invitați atât membrii cu drepturi depline cât și membrii afiliați (sobari) care au participat la cursuri. Ordinea de zi va fi publicata mai târziu. La moment sunt cunoscute câteva puncte în agenda întrunirii. 1. Darea de seama pentru 2018 2. Bilanțul contabil 3. Fixarea zilei profesionale a cosarului/sobarului în RM 4. Examinarea cererilor noilor membri/afiliați 5. Obiective pentru anul 2019 Cine dorește sa depună cerere de aderare o poate face înaintea începerii adunării orele 12, se referă și la membrii și la persoane fizice afiliate Publicat de către Președinte ASFOCMD:                   Golomoz Alexei Adresa preliminară... bul. Decebal 76, of.601, mun.Chișinău, R.Moldova

Cerere aderare ASFOCMD

Așa cum am promis publicăm modelul de cerere care poate fi descărcat  și completat. Vă reamintim că este modelul pentru persoane fizice în calitate de membru afiliat.                                                                   DESCARCĂ